Прожекции СУ кавър

Кинофестивал „(не)Възможното образование“ в Софийски Университет

Приятели, с радост споделяме информация за предстоящите прожекции на филми от тазгодишната програма на Кинофестивал (не)Възможното образование в две от сградите на Софийски Университет „Свети Климент Охридски“!

Особено значение за нас има обстоятелството, че те ще се случат точно през месец май, когато празнуваме просветата и културата във всички техни аспекти. Знаем, че това е празник за всички хора и организации, които се вълнуват от образование и се надяваме да допринесем в честването му по този начин. Филмите, които избрахме, не разказват за българската действителност, но смятаме, че допринасят за така важното човешко разбиране по въпросите каква е природата на ученето, по какъв начин е устроено образованието и най-вече каква е неговата цел! И макар прожекциите да са ситуирани в професионална среда, надяваме се много родители да ги припознаят като нещо важно за тях, защото вярваме, че ролята на родителя за израстването на всяко дете е основна и незаменима.

За целта потърсихме и получихме партньорството на:
Факултет Педагогика към Софийски университет „Св.Климент Охридски“
Факултет по Науки за Образованието и Изкуствата към Софийски университет „Св.Климент Охридски“
и програмата на Заедно в час / Teach for Bulgaria за професионално и лидерско развитие за учители

На 08.05.2019 г. (сряда), от 15 ч. в кабинет 313 в сградата на ФНОИ на адрес бул. „Шипченски проход“ 69А ще покажем „Революция в училище 1918-1939“Формуляр за  предварителна регистрация ТУК.
ФБ събитие

На 14.05.2019 г. (вторник), от 17 ч. в зала „Яйцето“ в Ректората ще се възползваме от последната възможност да покажем любимия ни от тазгодишната програма „Азбука“. Формуляр за  предварителна регистрация ТУК.

ФБ събитие

Очаквайте скоро новини за това в кои градове ще може да се гледа филма „Азбука“ през месец май!

Специални благодарности към Гьоте Институт за възможността да споделим с всички този филм!

Вашият коментар