1920х550_all_logos

КИНОФЕСТИВАЛ (не)ВЪЗМОЖНОТО ОБРАЗОВАНИЕ 2019

Зала 4 2

Приятели, ето че вече (не)Възможното образование 2019 си има дом – прекрасната зала 4 „проф. Асен Златарев“ в сградата на Федерацията на научно техническите съюзи!

За наша радост местоположението е  много комуникативно – адресът „Г.С.Раковски“ 108 е точно до НАТФИЗ.

Датите също са ясни – откриваме на 15.02 от 18.30 ч и завършваме на 24.02. Подготвили сме ви отново вдъхновяваща и предизвикателна програма, с която се надяваме да придобиете увереност, че развитието в образованието зависи от всеки един от нас. Остават финални щрихи, преди да ви я представим.

Иска ни се да споделим защо правим второ издание на Фестивала. Освен причините, които ни движиха и при първото, тази година към тях се добави още една, изключително важна за нас. Тя е, че публиката, с която се срещнахме през февруари 2018 г. беше „жадна“ за Фестивала. Получихме безброй похвали, което ни поласка, немалко препоръки, което за нас е изключително ценно, и най-вече силно изразено желание за втори Фестивал. Неочаквано голям брой от зрителите заявиха, че не само искат следващи събития, а са готови да работят за тях като доброволци и това се случва в момента!

Благодарим за подкрепата и труда на „новите“ доброволци – Александра Велева, Цветомира Гергинова, Найден Йотов, Лъчезар Гудев, Ралица Начева и на всички, които продължиха доброволчеството си като организатори от миналата година – Елена Симеонова, Марта Златева, Петя Славова, Илияна Михайлова, Катина Цолова, Дочи Георгиева, Елка Атанасова, Калина Симидчийска, Зоя Пандева. Не се съмняваме, че този списък ще се допълва с наближаването на събития. Благодарим и на всички организации и физически лица, които откликват на безбройните ни въпроси и апели за помощ – Светлана Нанчева от Професионален форум за образованието, Мариана Банчева, Милена Ленева от фондация „Темпо“, кино специалистите Ангел и Здравко от Позор, Център за приобщаващо образование, дирекция ПИСТ към Столична община, проф. Силвия Николаева от специалността за неформално образование към СУ „Св. Климент Охридски“, Гьоте институт, Деси Йорданова от издателство Пурко и още, и още… Всички ни дават основания да твърдим още по-убедено, че развитието в образованието зависи от всеки един от нас!

Фестивалът нямаше да го има и без партньорите ни Анжела Данева, Светлин Наков и Дамян Дамянов.

Следете Фейсбук страницата или ТУК, за да се запознаете с подробната програма и как да се снабдите с билети.

Ако ви се иска да спечелите безплатен пропуск за всички прожекции, приканваме ви да се включите в игрите, които тепърва ще обявим.

За първата прочетете ТУК.

 

Вашият коментар