академия снимка

Академия за учители

Вдъхновение! Така с една дума можем да опишем това, което преживяхме и това, с което си тръгнахме след първото издание на Академия за учители.

Радваме се, че на събитието имаше разнообразна публика: учители, но и хора, които се вълнуват от въпросите за образованието и как можем да го правим по различен начин; хора, които работят с най-малките – подготвителен клас и начален етап, но и хора, които работят с възрастни и развиват техните езикови умения; хора с дългогодишен опит в сферата на образованието и такива, които тепърва прохождат в попрището на учителстването.

Благодарности на всички участници за енергията, ентусиазма и отвореното съзнание, с които влязоха в събитието и го направиха истински вълнуващо и смислено преживяване за всички ни!

Благодарим от сърце:
– на Маги Благоева от Център за демократично учене за идеята за събитието и за убедеността, че подобен тип обучение е ценен, нужен и смислен;
– на всички водещи на работилници, които се отзоваха на поканата ни без да се замислят и се раздадоха за участниците в събитието: Катина Клявкова, Еми Илиева, Павлина Божкова, Деси Стоева, Александър Евтимов, Правда Китанова, Иван Господинов и Цвети и Маги от ЦДУ;
– на Лъчезар Африканов за това, че също повярва в идеята и се развихри в осъществяването й;
– на JA Bulgaria, че ни дадоха възможност да работим в красива и уютна атмосфера при приятели;
– на Bake Studio за чудесната храна и усмивките.

Всички участници, както и всички, които искат да получават повече информация за Академия за учители са добре дошли във фейсбук страницата на събитието. Заповядайте!

Вашият коментар