MLST cover

Онлайн прожекция в Open Fest

Документалният филм „Най-голям шанс за успех“/ Most Likely To Succeed ще може да се гледа онлайн и напълно безплатно на 07.11.2020 г. (събота), благодарение на включването на фестивал (не)Възможното образование в годишната конференция Open Fest.

За първи път тази конференция се провежда онлайн под името OpenFest Online Talks 2020 и, след края на програмата в събота, ще осигури излъчването на филма.

Напомняме, че „Най-голям шанс за успех“ е един от най-добрите документални филми, които сме гледали – макар да не е посветен на демократично образование 🙂

Запознайте се с пълния му синопсис ТУК, и с трейлъра – ТАМ.

На самата дата заповядайте на ТОЗИ ЛИНК около 18 ч. Началният час на прожекцията е ориентировъчен, тъй като ще се случи след края на програмата на OpenFest Online Talks 2020.

OpenFest e най-голямата българска конференция, посветена на свободната култура, свободния софтуер и софтуера с отворен код, свободното споделяне на знания – фестивал на свободното творчество. OpenFest е ежегодна среща на всички почитатели, създатели, поддръжници и нови фенове на свободните изкуства и свободния софтуер. 

Мотото на OpenFest е “Да споделим свободата!”

Вашият коментар